Új társas játék, napelem családi házra

A gyerekek kaptak születésnapjukra egy új fajta társas játékot. Ennek az a lényege, hogy nem olyanok, mint a többi, nagy, sok helyet foglal…hanem egyszerűen elfér egy zsebben is. Hogy milyen társas játék? Ezt kártyával kell játszani, így tényleg elfér kis helyen, és könnyen magunkkal vihetjük bárhova.

Az utazások

A legnagyobb gond, ha hosszú útra megyünk, hogy unatkoznak a gyerekek. Mint nem egy gyerek, az enyémek sem bírják igazán az utazást. Talán 4 éves lehetett a fiam, amikor elkezdte, és út közben rosszul lett. Egy 150 kilométeres táv alatt 3-4 alkalommal is meg kellett állni. Persze ilyenkor már mindenre fel vagyok készülve, váltás ruha, törölköző… Ahogy ő kezdett kinőni belőle, a kisebbik úgy kezdett bele cseppenni. Tehát nálunk kizárt az olvasás, és hogy bármit babráljanak menet közben a kezükben. A nézelődés sem annyira jó dolog, így egy hosszabb utazás eléggé kínszenvedés nekik. Remélem, hogy egyszer teljesen el növik. Még gondolni sem akarok bele, hogy mi lenne velünk egy kicsit hosszabb távon. Neked is ismerős ez a probléma?bmw-1216469_640

Az unaloműző

Mikor már nagyon nem tudjuk hogy mit csináljunk, akkor jönnek a játékok szóban. Minden féle, a gondoltam valamire, találd ki, igen-nem… mér egy csomó ilyen játékot tudunk. Aztán amikor mindenki megunta, mert azért huzamosabban nem nagyon lehet játszani ilyeneket, akkor jön a zene hallgatás.

Ha utazunk valamerre, mindig igyekszem arra az eshetőségre is gondolni, hogy ha rossz idő van, mit fogunk csinálni, vagy amivel le tudom kötni őket egy rövid ideig. Az új játékot ha jól emlékszem még valamelyik alkalomra kapták, talán karácsonyra. Ennek az a lényege, hogy olyan mint az egyik társas játékunk, ami otthon van, viszont ezt kártyával játsszák. Na és persze egy kicsivel rövidebb ideig lehet játszani.

Itt is van minden féle, birtok vásárlás, vagy éppen berendezés. A minap éppen azon nevettünk, már csak a modern játékhoz az hiányzik, hogy napelem családi házra. Az egy igazán jó berendezés lenne, még nekünk is, a valóságban is.

 

Hozzászólás nem lehetséges.