Új megrendelésem: webshop készítés

Már fiatalabb koromban is foglalkoztatott a webshop készítés. Szépen lassan kitanultam a szakmát és ma már rengeteg megrendelésem van szerencsére. Egyedül nevelem a lányomat, és mint minden szülő, én is igyekszem elhalmozni játékokkal a 6 éves kis Olíviát. Főleg társasjátékokat veszek neki, mert így biztosan tudunk együtt játszani.

A legújabb ügyfelem egy játékbolt. Olíviával mindig mindent megbeszélünk és elmesélem neki, hogy milyen ügyfeleim vannak. Nagy érdeklődéssel szokta hallgatni ezeket. Felcsillant a szeme, amikor megtudta, hogy ezúttal egy játékbolttal fogok együtt dolgozni. Megkértem a tulajt, hogy Olívia is elkísérhessen a tárgyalásra a boltba, és amíg én egyeztetek a tulajjal, Ernővel, Olívia megnézheti a játékokat. Hamar nyélbe is ütöttük az üzletet és Olívia pedig választhatott magának egy játékot az üzletből, aminek persze nagyon örült.

Igyekeztem kiemelten odafigyelni a webshopra, hiszen ezt sem szerettem volna, ha Olívia koppint a körmömre.

Úgy gondolom, nagyon fontos, ilyen kicsi korban, hogy jó viszonyt ápoljunk a gyerekünkkel, hiszen idősebb korára csak így tud kialakulni a bizalom. Én is így voltam anyummal. Hamar elváltak a szüleim és anyummal példátlan a kapcsolatunk a mai napig is. Ez mind annak köszönhető, hogy bármikor időt szakított rám, amikor kicsi voltam és mondani szerettem volna neki valamit. Nem mondta soha, hogy nem ér rám, vagy azt, hogy hagyjam békén. A legjobb példa van előttem és tudom, ha azt csinálom Olíviával, mint velem az édesanyám, akkor nem lesz semmi gond a jövőben sem. Olívia is mindig elmondja, hogy mi történt az oviban, mindig mindenről tudok. Ezen kívül figyelek arra is, hogy tanuljon tőlem sokat. Szeretünk új dolgokat kipróbálni, új helyekre utazni. Volt már, hogy nyárra listát íratott velem, hogy miket szeretne csinálni. Ez volt talán életem eddigi legjobb nyara! Szerepelt a listán motorcsónakozás a Balatonon, barlangtúra, éjfélig társasozás, legózás és karaoke est, ahol ő inkább csak halandzsázott, de ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat.

Amikor a játékboltban voltunk és választhatott bármelyik játék közül, nagyon kedves gesztust tett. Tudta, hogy imádom az autókat, ezért csak miattam egy autós puzzle került le a polcról.

Szeretem, hogy ilyen munkám van, a lányomat pedig még jobban és örülök, hogy a kellemest a hasznossal tudtam tölteni!

Hozzászólás nem lehetséges.