Remélem, jövedelmező befektetés lesz a fogászati implantátum

El kell mesélnem nektek, hogy mi történt velem. Tudom, hogy az így kezdődő történetek általában negatívak szoktak lenni, de ez most szerencsére jól végződött, már most elmondom nektek.

Egy előző cikkemben meséltem arról, hogy sportfogadás közben mindig rágom a körmöm és elkaptam egy aftás fertőzést.

Hát azóta sportfogadásról átpártoltam az online Casinok-hoz. Nagyon szép eredményeim vannak szerencsére, főleg a Pókerben.

Soha nem tanultam könyvből játszani, nem olvasgattam utána, milyen programok vannak, amivel mérni lehet a valószínűségeket, egyszerűen most vagy jó csillagzat alatt születtem, vagy jók a megérzéseim, de folyton nyerek.

Már egy kisebb vagyont összeszedtem belőle és most jött el az ideje, hogy elgondolkodjam, mibe fektessem.

Van az a mondás, hogy a legjobb befektetés az egészség, én ezt nagyon is igaznak tartom. De úgy döntöttem, hogy inkább az esztétikába fogok most fektetni és megcsináltatom a fogaimat.

Már rég óta, szinte gyerekkorom óta vannak vele problémáim, de addig nem igazán aggasztott, míg nem egyszer, mikor a csajozós korszakom kellős közepén be szerettem volna fűzni egy nagyon szép lányt, ő vissza nem utasított azzal az indokkal, hogy minden jó, csak a fogaim riasztóak.

Addig bele se gondoltam, hogy ez ilyen fontos lehet, de mikor tovább ecsetelte, hogy nincs kedve velem csókolózni emiatt, már tudtam, hogy erre előbb utóbb megoldást kell találni.

Azóta sokszor eszembe jutott, hogy megcsináltatom, de a fogászati implantátumok nagyon drágák, nekem pedig nem volt rá pénzem eddig.

De most aztán már semmi nem tart vissza, hiszen annyit simán összepókereztem, amiből kijön a teljes fogsorom.

Azt már nem kell kitalálnom hova menjek, hiszen mikor a nagymamának műfogsorra lett szüksége, találtunk egy olyan szuper klinikát, hogy máshova semmiképpen nem mennék.

Pontos, precíz munkát végeznek, ráadásul pénztárcakímélő árakkal, és még az a szokásos rossz érzése sincs ebben a rendelőben az embernek, mint általában a fogorvosnál szokott.

Nem is gondolkozom tovább, még ma fogok egy online időpontkérést küldeni, mert náluk ezt is lehet.

Azt hiszem, teljesen meg fog változni az életminőségem, ha a helyükre kerülnek ezek a szép új fogászati implantátumok.

Többé nem kell félnem attól, hogy kellemetlen helyzetbe kerülök, ha valaki meglátja, milyen kócos a fogsorom.

És bátran fogok vigyorogni nyilvánosan is, nem csak akkor, mikor a szobám sötétjében összejön egy újabb színsor.

Hozzászólás nem lehetséges.