Játék, játék, játék, jacuzzi, játék jacuzzi, jacuzzi…

Imádom a videojátékokat. Gyerekként elég nagy hatással voltak rám. Mindig figyeltem, ahogy bátyám ténykedik rajta és csodálattal bámultam, hogyan játszik mindenféle játékkal. Régi DOS-os játékokon nőttem fel így egy régi 8, 16 bites, pixelhuszár játékok ugyan akkora örömet nyújtanak nekem, mint a mai modern akcióban és erőszakban gazdag, részletes grafikájú testvéreik. Ahogy idősödtem, órákat töltöttem mindenféle játék kipróbálásával az online szerepjátéktól, az indie játékokig, addig, amíg apám egy lelki beszédet leadott, hogy ha ezt a tendenciát folytatom, hogy egyre több játék és lassan nulla önfejlesztés, akkor az égvilágon semmire nem fogom vinni. Édesapám jól tud az emberre hatni a példabeszédeivel, így újraterveztem magam. Amiben biztos voltam, hogy mindenképpen idősebb koromba nem akarok másra gondot, csak játszani. Ezért, most oda jutottam, hogy viszonylag elfogadható tanulmányi átlaggal elvégeztem az iskolákat, diploma után pedig indítottam egy festéküzletet, ami szerencsére saját magát futtatja, olyan kiváló helyen van. Nem is kell nagyon bejárnom, inkább a termelt hasznot szórhatom kedvemre. Az élethez egy jó befektetés kell és utána az ember elkezdheti megélni a vágyait.

Mindennap tudok időt szánni a hobbimra, barátok közt ezt a tevékenységet csak ”kockulásnak” hívjuk. Idővel egyre kényelmesebbre akarjuk venni a figurát, már nem elég a hatalmas tévé, bőrkanapé, és minden finomság. Kitaláltam, hogy a kertbe csináltatok egy hatalmas kivetítőt és beszereltetek egy jacuzzit elé, aztán pezsegve játszunk majd, vagy nézünk bármit rajta, ha átjönnek a haverok. Sok jó dolgot von maga után egy pezsgőfürdő, teljes relaxációt, vidámságot és persze jól fel lehet vele vágni! Kicsit tartok viszont a karbantartásától, mert nem rendelkezem túl nagy műszaki képességekkel, így ha valami baja lesz, nem tudom majd megbütykölni. Meg mit csinálok, ha elszíneződik vagy bebüdösödik a víz? Gyorsan utána is jártam ezeknek a problémáknak és találtam egy remek jacuzzi szervizest, aki készséggel segít, akár telefonon keresztül is. Megnyugtató, hogy mai világban már mindenre van szakember és nem kell, hogy kárba menjen a pénz értékéből vett luxus. Nincs mese, nem állhat semmi az utamba most már, büszke tulajdonosa leszek egy pezsgőfürdőnek! Így, akár már el is kezdhetek sportolni, vagy idegeskedni az üzletem miatt, vagy kimerítő túrákra járni, mert akár milyen állapotban is érek haza, teljes kikapcsolódásban lesz részem!

Alig bírom kivárni, hogy lássam, milyen arcot vágnak hozzá majd a haverok, ha meglátják a tervem megvalósítását. Biztos vagyok benne, hogy még jobb meccseket fogunk játszani benne és hajnalba tartó mulatságok is lesznek megtartva benne akár a tél közepén! Egész éjjel kint ülhetünk a forró bugyborékolásban és szürcsölhetjük a drága bourbont. Mindig is ki szerettem volna próbálni, milyen mínuszokban fürdeni a szabad ég alatt! Oda kell figyelni, hogy azért enni ne nagyon együnk majd benne, mert nem akarom túl gyakran kihívni a jacuzzi szervizt, hogy tisztítsa a szűrőjét. Majd készítetek egy táblát, és kiteszem a kád mellé. Egy pezsgős pohár, ami ki van pipálva és egy piros X-el áthúzott hamburger fog szerepelni majd rajta.

Belese gondoltam még abba, hogy milyen könnyű lesz felcsábítani magamhoz a gyengébbik nemet. Elkezdhetem most már a feleség keresést, csak oda kell figyelni nehogy csak a jacuzzit szeressék helyettem!

Hozzászólás nem lehetséges.