Euromillions az igazán nagy álmokhoz!

Miután hazajöttem Németországból, ahol dolgoztam pincérként, elég sok félretett pénzem maradt és ráadásul itthon folytattam is a régi munkámat, mivel csak egy nyárra mentem el, mert ilyenkor nagyon kevés munka van a cégnél, ahol dolgozom. Hazajöttem és úgy döntöttem, hogy elkezdek költeni végre egy kicsit a saját szórakozásomra is, és játszani kezdek valamivel úgy, ahogy a többi barátom is teszi. Én már évek óta nézegettem egy oldalt, ahol lehetett játszani az Euromillions  nevű lottóval. Mivel régóta nézegettem már a honlapot, de sose határoztam el magam, hogy regisztráljak és élesbe játsszak a pénzemmel. Eddig mindig csak az aktuális híreket olvastam el a szuperlotto.com-on, cikkeket olvastam, tájékozódtam a különböző országok lottóinak a játékszabályairól és a nyertesek néztem meg. Úgy döntöttem, hogy most már elég, én is ott akarok szerepelni a nyertesek között, akik kikerülnek a honlapra is, mindig is irigykedtem rájuk, hogy hogy lehetnek ilyen szerencsések.

Regisztrálás után játszottam is a legismertebb lottóval, az EuroMillions-szal és egymás után kétszer volt találatom, amiért pénz is járt. Az egyiknél körülbelül 5 ezer forintot zsebelhettem be, a másiknál pedig 67 ezret, aminek nagyon örültem, de ott szerencsém is volt a szerencsében, mert kevés találat volt, így több nyeremény járt nekem.

Ebből a gyakorlatilag talált pénzből el is vittem vacsorázni Nórit, a barátnőmet és nagyon örült neki. Pont évfordulónk volt és elmentünk a Budai várba vacsorázni egy igazi magyaros étterembe. Csodálatos este volt és mindezt a EuroMillions-nak köszönhetem!

Nóri nem igazán adja az áldását ezekre a netes szerencsejátékokra, de ezt most nagyon támogatja ő is! Megnézem a szuperlotto.com-ot és igazából azonnal meggyőzve érezte magát, amint megnyitotta Nóri a weboldalt. Ő nagyon szkeptikus és maradiságra is igencsak hajlamos, de ettől függetlenül nyitott személyiségnek lehet nevezni. Egyébként a EuroMillions által szponzorált évfordulós vacsoránk úgy nézett ki, hogy panoráma teraszon ültünk, gyertyafény is volt. Az étel, amit rendeltünk, az babgulyás volt és másodiknak pedig halat kértünk mindketten, majd mindezt megkoronáztuk Gundel palacsintával, ami igazából csak hab volt a tortán.

Én nagyon hiszek abban, hogy mindennek van egy miértje, minden okkal történik úgy, ahogy. Ha én nem szorulok meg és nincs olyan munkám, hogy nyáron kimenjek Németországba dolgozni, akkor nem lett volna pénzem játszani a EuroMillions-szal, így nem lett volna esélyem nyerni se. Plusz, ami még hozzátartozik a szerencsémhez, az az, hogy tegyük fel, sokkal több nyertes van. Ez rám nézve azt jelentette volna, hogy nem kapok ennyi pénzt és lehet, hogy nem lett volna ilyen szuper évfordulós vacsoránk Nórival!

Hozzászólás nem lehetséges.