Az egyetlen kockázatra is gyors megoldás az Anaftin

A haverjaim meséltek nekem először az online sportfogadásról. Gyerekkorom óta imádom a focit és szinte minden más sportot is, de soha nem fogadtam előtte, csak a meccsekre jártam ki néha, ha olyan csapat játszott, amelyiket szeretem. Azt nem is tudom elképzelni, hogy kimenjek, mondjuk a lovira, de mikor az ember otthon magányosan tengődik és szétveti az unalom, sok mindenre kapható, amiről korábban azt hitte, hogy lehetetlen. Így történt, hogy rákaptam egy esős otthonülős időszakban a sportfogadásra. Egyébként mindenki azt hiszi, hogy ez valami betegség, közben meg szerintem semmi más, csak egy jól kitalált elfoglaltság, amit az ember, ha ésszel csinál, nem lehet belőle nagyobb probléma.

Én például sosem fogadok nagy pénzben, mindig csak annyit teszek fel, amiről tudom, hogy semmi esetre sem befolyásolja az életminőségemet, de ha nyerek, akkor az olyan endorfin termelődést indít be, hogy egy kisebb ország GDP-jét kellene drága svájci csokira költenem, hogy ugyan ezt érjem el. És ne feledkezzünk meg arról se, hogy óriási kutatómunkát kell végezni ahhoz, hogy az ember megfelelőképpen, ésszel tudjon fogadni. Én például már olyan sporttörténeti műveltségre tettem szert, főleg a közelmúlt sporteseményeit illetően, hogy ember nincs a galaxisban, aki tudna olyat kérdezni, amit nem tudok.

Az egyetlen hátránya, hogy amíg ki nem derül az eredmény, addig az ember ideges. És ha ideges vagyok, rágom a körmöm. Az egy dolog, hogy csúnya, de a múltkor biztosan koszos is volt, mert olyan aftás fertőzést kaptam, hogy az egyik legrangosabb focidöntő félidejében kénytelen voltam elszaladni Anaftinért. De persze ez sem törvényszerűen az online fogadás következménye, hallottam már olyat is, hogy valaki olyan jóízűen evett, hogy attól lett neki aftája. De ha mégis ez okozta, akkor is belefér ennyi veszélyforrás, hiszen ez gyorsan elmúlik, aznap pedig annyit nyertem a döntőn, hogy ha életem végéig minden nap kellene vennem egy Anaftint, se okozna problémát, mert ebből az összegből vígan megtehetném.

Nem is szaporítom tovább a szót, ha felkeltettem az érdeklődésedet, gyere te is játszani!

Hozzászólás nem lehetséges.